LUNI, 20 AUGUST, SE DESCHIDE A DOUA EDIȚIE A TABEREI INTERNAŢIONALE DE SALVARE DIN APĂ ȘI PRIM-AJUTOR

LUNI, 20 AUGUST, SE DESCHIDE A DOUA EDIȚIE A TABEREI INTERNAŢIONALE DE SALVARE DIN APĂ ȘI PRIM-AJUTOR

Începând de luni, 20 iulie 2015, municipiul Giurgiu va fi gazda celei de-a doua ediţii a “Taberei Internaţionale de Salvare din Apă şi Prim-Ajutor”, eveniment ce va fi găzduit de Complexul Stejarul, din Pădurea Bălănoaia.
Tabăra internaţională este organizată de Filiala de Cruce Roșie Giurgiu, cu sprijinul Societății Naționale de Cruce Roșie Română, al Primăriei Municipiului Giurgiu, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu, Inspectoratului pentru Situaţii de Uregnţă “Vlaşca” Giurgiu, Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, Consiliului Judetean Giurgiu și al Crucii Roșii Bulgaria și Italia.
Complexul Stejarul, din Pădurea Bălănoaia, va gazdui timp de șase zile zeci de participanţi înscrişi în această competiţie de talie internaţională din 10 judeţe, Bulgaria şi Italia.
Pe parcursul celor şase zile de concurs participanţii vor fi instruiţi în cadrul unor ateliere tematice de specialişti în domeniu și vor participa la instruirile tactice organizate în diverse puncte de lucru, atât în interiorul taberei cât şi în afara ei (plaja Mucă, Parcul Mihai Viteazu).
Luni, 20 iulie 2015, la ora 18.00 va avea loc deschiderea oficială a Taberei, în prezenţa organizatorilor și a autorităţilor centrale, locale şi judeţene şi a secretarului de stat din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor – dr. Raed Arafat, vicepreședinte al SNCRR.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul PRIMĂRIA GIURGIU ŞI MDRAP VOR INVESTI ANUL ACESTA PESTE 32 DE MILIARDE DE LEI VECHI ÎN CONSTRUCŢIA DE LOCUINŢE SOCIALE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.